KNS-logotyp Kaggens Trädgårdssida

Kaggens mobilsida

Om Kaggens Natursida

Kaggens Natursida är tänkt att på sikt bestå av olika delar. Än så länge är bara det avsnitt, som handlar om trädgårdsväxter (avsnittet Trädgården) och hur man förökar dessa, officiellt tillgängligt. Efterföljande delar kommer att återspegla våra naturintressen inom framför allt det område där vi bor.

Webbplatsen är gjord för att fungera i webbläsare som följer vedertagna standarder från W3C. Förhoppningsvis innebär detta att den fungerar i de flesta av de vanligt före­kom­mande webbläsarna, men vi har inte möjlighet att testa alla versioner av alla webbläsare. Själva använder vi regelbundet Firefox, Seamonkey och Chrome/Chromium, samt testar ibland med Opera. Till de vanligt förekommande webbläsare som vi inte har möjlighet att testa regelbundet hör (olika versioner av) Internet Explorer för Microsoft Windows och Safari för OS X, men vi tar gärna emot rapporter om någon upptäcker problem i någon av dessa eller andra webbläsare.

Staffan Tamm har hjälpt till med den tekniska uppbyggnaden av webbplatsen.

Bilder och information på Kaggens Natursida får användas enligt de villkor, som gäller för Creative Commons Sverige Licens 2.5. Se nedan.

Kaggen & Irja

Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 2.5 Sverige Licens.